Inspiration!

Livesändningar på internet är väl ändå något helt fantastiskt? Idag satt iallafall jag bänkad i soffan framför livesändningen från den internationella freestyletävlingen på Crufts 2012. Jag hejade såklart på Lina och Zing, men höll även tummarna för det norska och danska ekipaget.

Det var flera läskigt duktiga ekipage, och kanske något mindre bra… Svårt att välja vilket jag tyckte bäst om, men jag blev verkligen imponerad av den tjeckiska hunden (01.11.50 in i filmen). Däremot gillade jag inte alls det skotska ekipagets program (00.41.35 in i filmen). Herregud, jag fick ont i magen av musiken för att den var så stressande!

Stort grattis till Lina och Zing som kom 6:a! Wow!

10 mars, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Inspiration!”

  1. Maggan & CO:

    Åh, vad bra att det fanns inspelat! 😀 😀 😀

  2. My:

    Vilken härlig blogg och jätte fina bilder =) /M

  3. Sara:

    Det tjeckiska ekipaget var riktigt imponerande!! Tycker även att hon från Sverige var duktig. 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: