Huvudvärk

Jag kan knappt stava till huvudvärk, men idag har jag haft ont i huvudet hela dagen. Inte ens den friska luften under morgonens långpromenad med Thyra och Lhine gjorde huvudet bättre, så den här dagen har inte varit så roande för hundarna. Rhiva fick sig ett träningspass på förmiddagen, men mer än så har det inte blivit.

Nu ligger jag på soffan och väntar på att jag och Lenny ska se en film. Hundarna har fått varsitt märgben, så dom är sysselsatta för resten av kvällen. I nästa vecka blir det att åka till Djur & Uteliv och köpa fler märgben, det är ju så himla bra att ha ett gäng liggande i frysen.

17 mars, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Huvudvärk”

  1. Lirre:

    Brukar finnas jätte billigt på Ica i köttdisken..

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: