Gulleunge

19 mars, 2012 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Gulleunge”

 1. Jouline♡:

  Nämen så söt man kan vara då 🙂

 2. Emma och Loke:

  Gud vad hon växer! Och så himla fin med! =)

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Super fin <3

 4. Sanna:

  Så otroligt söt!

 5. OLIVIA CARLSSON- American Paint Horses:

  Åh så söt! 😀

 6. Jenny:

  Vilken sötnos!

  Linus är fint och skulle ju passa fint mot stamtavlenamnet, men för mig är Linus = Tottelina Observer. Dessutom har mamma lovat mig att det inte ska bli ett namn med ett i som första vokal. Jag är nämligen totalt obegåvad när det kommer till att sätta toner och har nog varit nära att spräcka många trumhinnor när jag ropat på Billy genom åren….

 7. Gabbi & Edwin:

  SV: Tack för tips med blodpuddingen.. ska se om jag kan testa det till helgen – det blir nog populärt hos lilleman. Jag får se hur jag ska göra med rutan men det känns som att det blir klarare för honom om jag ger honom en riktning..

  Rhiva har ju blivit så stor – ser liksom vuxen ut nu!! Söta tjejen <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: