Bebisapportering

Med kampleksaker och tennisbollar har vi börjat småträna lite apportering. Vi kampar och leker en stund, sedan kastar jag iväg leksaken/bollen och sitter helt tyst tills Rhiva har kommit tillbaka. Då blir det en massa bus och sedan gör jag om samma sak igen. Detta började vi med inomhus, men igår och idag har vi provat på det utomhus och det har funkat lika bra som inne!

3 mars, 2012 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Bebisapportering”

 1. Ellen:

  Fantastiska bilder på en fantastiskt söt Rhiva! 🙂

 2. Terese:

  Liten ulltuss har blivit lite större ulltuss:) Så fin!

 3. Ann-Sofie:

  Lycklig hon ser ut <3

 4. Gabbi & Edwin:

  Roligt med bebisapportering – gott att det funkar både inne & ute.. Den lille sötnosen ser nöjd ut 😀

 5. Cissi o goldentrion:

  Vad den lilla växter! Stor har hon blivit. Va roligt med bebisapportering och hon ser verkligen ut att trivas 🙂

 6. Anna&Trion:

  Valpträning är allt väldigt roligt!

  Fina bilder, som vanligt =)

 7. Dessi & Teddie :):

  Va härligt! 😀

 8. Emma o Sasha:

  Så jäkla söt!!

 9. Greta:

  Vilka fina bilder! Jag undrar en sak, kanske du kan ge svar? Jag har en goldenhane på 10 veckor och han är fantastisk på alla sätt och vis. Jag har märkt att han har ganska stor kamplust och vill gärna dra i allt man busar med. Jag har dock fått rådet att inte kampa med honom eftersom att det skulle motverka syftet att han senare ska lämna av till mig när vi börjar med apportering. Men jag ser att du kampar med dina hundar och de verkar ändå glatt lämna av till dig? Vad är dina erfarenheter och har du något tips på hur man ska träna avlämningar med en hund som har stor kamplust? Hälsningar Greta

  Ps, tack för en bra blogg! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: