Baklänges och framlänges, med och utan musik

Vad skönt det känns efteråt när man tagit tag i det där som man skjutit framför sig, t.ex som att torrgå. Nathalie och jag hade bestämt träff idag för att torrgå våra nya freestyleprogram, och vilken bra träning det blev! Jag började med att gå mitt program baklänges för att se var jag behövde hamna på planen. Vet inte varför jag inte har tänkt på det tidigt, men det kändes väldigt mycket enklare än att gå programmet åt rätt håll.

Vi körde även igenom programmen till musik, och där var jag faktiskt ordentlig och pratade genom hela programmet som om jag hade Thyra med mig. Under de två timmar som vi jobbade med våra program så fick Thyra och Ayax vara med och träna freestyle i typ 30 sekunder var. Vi agerade tävlingsledare åt varandra så den andre fick träna på ingångar och starter.

Fasen vilken bra träning det blev! Programmet flöt på riktigt bra, och starterna med Thyra blev jättebra! Jag hade med mig hela gänget idag, så Lhine och lilla Rhiva fick sitta innanför kompostgaller och vara publik. De tyckte nog inte att det var så himla kul, men trötta blev dom tydligen ändå för det har varit hur lugnt som helst sedan vi kom hem.

22 mars, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Baklänges och framlänges, med och utan musik”

 1. Sara, Ikaros & Ozzy:

  Det låter verkligen som riktigt bra och nyttig träning! Stort lycka till på måndag!!

 2. Sussie:

  Härligt att det går så bra med freestylen! Ska ni tävla snart? 😉

 3. Nathalie och Ayax:

  Tack för en trevlig träningsdag! 🙂 Får vi göra om!! 🙂

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Ser fram mot att se ert nya program 🙂 Injas är inte helt klart än och definitivt inte intränat 😛

 5. Anna&Trion:

  SKönt med en så bra träning! Det är SÅ viktigt att torrgå, men som det sagts innan: man gör det på tok för sällan. Fsat det lät svårt att gå det baklänges… haha.
  Ser fram emot ert nya program… Har ni bokat in nån tävling?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: