Rhivas första promenad

Som sagt, den lilla damen växer och idag har hon fått gå sin första riktiga promenad. Hittills har vi inte gått längre än gräsplanen utanför sträcker sig, då det inte alls behövts. Rastningsrutinerna har varit enkla, och efter varje måltid har hon gjort nummer två. Men nu räcker det tydligen inte med att bara gå ut på gräsplanen, utan den lilla damen behöver få röra lite på sig.

Så under eftermiddagen fick Rhiva följa med mamma och mormor på sin första riktiga promenad. Även om Rhiva emellanåt hängde antingen i Thyra, Lhine eller i något av alla koppel så gick promenaden lättare än väntat. Vi tog oss framåt och alla tre rastade av sig. Rhiva har även gjort sitt första race upp i soffan idag. Jättekul tyckte hon att äntligen komma upp, men jag är inte lika road…

9 februari, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Rhivas första promenad”

  1. Ingela, Zeb, Indy:

    Ja blir så valpsjuk varje gång jag tittar in här! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: