Planering inför freestyleklass III…


Bild från uppvisningen på GRK:s Open Show i Valla.

Det är lite mer än fyra månader sedan vi gjorde vår sista start i freestyleklass II, och sen tog det liksom stopp. Freestylens elitklass skrämmer mig lite. Jag som tyckte steget mellan klass I och klass II kändes stor. Steget upp till klass III känns som ett enormt jättekliv. I lydnaden kan man åka på små klubbtävlingar och ibland inte känna igen en kotte, medan det i freestylen i princip blir som att åka på en rankingtävling. In och tävla med SM-ekipage och landslagsdeltagare direkt.

Jag har en förmåga att tro att saker måste vara svårare än vad de egentligen är och krånglar till saker för mig, men det har jag bestämt mig för att försöka låta bli nu. Den svåraste biten, valet av låt, är klart och vi har börjat få flyt i de nya rörelserna vi tränat på så nu är det dags att ta tag i programbygget! Vad är det jag väntar på? Låten ska in i mobilen och med hörlurarna i öronen ska jag sedan sätta mig ner med papper och penna och börja klottra.

Enkelhet och variation, det är vad jag ska tänka på när jag bygger programmet. Vi börjar där så får vi se vad det räcker till sen när det är dags att debutera i freestyleklass III.

7 februari, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Planering inför freestyleklass III…”

  1. Sussie:

    Det är helt rätta takter 😉 Ni kommer att ta freestyleklass 3 med storm!

    Vet precis hur det känns, och måste faktiskt erkänna att det fortfarande känns lite så, som att varje start i klass 3 blir som en rankingtävling. Men jag är välkänd för att övertänka allt jag gör, och bygga ett större problem än vad det egentligen är 😛 Så slå bort de tankarna ska jag också göra och gå in på plan och bara ha kul med mina fyrbenta bästisar <3

  2. Dessi & Teddie :):

    Härligt! 😀

    Jag är också intresserad av att börja tävla freestyle och undrar ifall du har några bra länkar till sidor om freestyle, har läst igenom Frida Binettes hemsida men skulel vilja koll igenom lite olika, har försökt hitta någon sida som beskriver hur man lägger upp ett nummer till klass 1, men hittar inte riktigt 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: