Lite mindre vacker

I veckan satte Lhine igång med den ordentliga fällningen efter valparna. Det verkar irritera och klia en hel del, så igår fick hon sig ett ordentligt bad med Espree Simple Shed, både shampot och balsamet, för att få lite hjälp med fällningen. Jäklar vad päls som började lossa under shamponeringen! Jag fick skölja och massera i omgångar, för att emellanåt fiska upp nävar med päls som simmade runt i badkaret.

När vi var klara så var det mer än halva pälsen som låg i en blöt hög på badrumsgolvet. Idag är Lhine något tunnhårigare, och under magen är hon nästan helt kal. Imorgon ska jag ta och borsta ur det sista och snygga till svans, byxor, tassar och klippa bort lite spret så hon får se lite vettig ut iallafall.

26 februari, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Lite mindre vacker”

 1. Anna&Trion:

  Uh, vad jobbigt det är med fällande hundar. Tycker Ludde fäller året om numera efter han blev kastrerad. Men visst var det du som tipsade i somras om att raka ner pälsen lite? Kort om magen och ta en del över hela kroppen?

  Imorrn ska jag lämna in Ludde på SPA, då blir han badad och trimmad och putsad! Underbart =)

 2. Frida:

  Då är det som catch nu då, han fäller riktigt ordentligt nu. ska fixa till honom med så han blir snygg och fin igen. =)
  Är det ett bra shampoo/balsam du använder dig av?

 3. Anna&Trion:

  Åh, okej! Så fin hon blev! Kanske ska be om det idag 🙂 Vet du hur mycket du rakade ner? Eller ja, hur mkt som blev kvar, eller hur man säger =) Va ju riktigt fint =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: