Låt kameran gå!

Jag har känt mig så less när jag varit ute och fotat hundarna och bilderna antingen blivit suddiga eller tagna i ”fel” ögonblick. Det är nästan så jag fått lite halvpanik. Liksom, Rhiva växer ju så fort nu och… ja, ni vet ju vad jag menar. Jag har ju varit lite flitigare med kameran nu än tidigare, men det är ju bra om bilderna blir något att ha också.

Idag, äntligen, lyckades jag hitta tillbaka till hur jag brukade fota förr och lät helt enkelt bara kameran gå! Jag struntade i att tänka hur jag ville ha bilderna, utan satt bara på huk och knäppte. Med solen i ryggen, med solen in i kameran, med solen från höger och från vänster. Raka bilder, sneda bilder. Så på 20 minuter tog jag 210 bilder, och det är flera stycken som jag blir glad av att titta på!

14 februari, 2012 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Låt kameran gå!”

 1. Kim:

  Helt underbar bild! Jag har totalt glömt bort kameran nu varje gång vi är ute. Skärpning på mej!

 2. Annelie:

  Härlig bild, när man vill verkligen vill få till det, då går det inte ibland. Ser fram emot att få se resten av dagens bildskörd!

 3. Hanna:

  Det blir oftast bäst när man bara kör på. Tack gode gud för systemkamera och papperskorg 😉

 4. Sandra:

  Valpar är ungefär som barn, det är bara att knäppa och hoppas att nåt blir bra. 🙂 Jag önskar mig mer och mer för varje dag en finkamera…

 5. Gabbi & Edwin:

  Haha vilken skön bild 😀

 6. Maggan & CO:

  hehe… satt precis och tänkte på när jag skaffade Nelson 1997, jalans vad allt är lättare nu med internet och digitala bilder! 😀
  Underbar bild av Bhita… eh, jag menar Rhiva. 😛 😉

 7. Dessi & Teddie :):

  Vilken häftig bild 😀

 8. Anna&Trion:

  Härligt!
  Jag har varit i, eller ÄR i, precis den ”fotosvacka” du beskriver. Blir inte alls som jag tänkt mig och helt frusterad går jag in med 170 dåliga bilder. Fruktansvärt irriterande. Nåt tips på hur man kommer ur det och hittar vad man hade? 😛

 9. junitjej:

  Fantastisk bild!!

 10. Ancki, Agnes, Frida:

  Men där har du en toppen toppen bild !!! Nu har du säkert fått tillbaka glöden för fotografering. Kör på bara…..

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: