Korvslånga träningspass

Ledig dag med massor av tid för att vara ute med hundarna, men så är det bara regn och rusk! Näe, då stannar jag hellre inne faktiskt. Det är inga tävlingar på gång just nu, så det finns liksom inget vi måste träna på. Planen var att träna ordentligt med både Thyra och Lhine idag, om vi hade haft lika fint väder idag som igår. Då var det strålande sol, och på jobbet ställde vi upp entrédörren för första gången i år!

Men, men. Idag fick det bli en innedag. Nu på förmiddagen skar jag upp varsin korv till hundarna, som räckte till några minuters träning i köket. De stora tjejerna fick trixa litegrann, och för den lilla blev det klossträning. Idag är det ju förresten Rhivas 13-veckorsdag, och nu har jag börjat känna att hon börjat bli mer mottaglig för träning. Så det är väl nu det roliga börjar!

22 februari, 2012 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: