Inte hundarnas dag

Jobb 9.30-18.30 idag, och imorgon öppnar vi 06.30. Blir inte mycket hund där emellan, näst intill noll, innan det är läggdags. Skulle egentligen behöva duscha, men orka stressa. Medan jag försökt varva ner så har Rhiva grävt i matskålarna, dödat skor, rejsat i soffan x antal gånger och kissat på golvet.

Får lite dåligt samvete för hundarna såna här dagar, men dom kunde ju ha det värre. För att den här dagen inte skulle bli för tråkig för dom så gick jag en liten skogspromenad med alla tre samtidigt under eftermiddagen. Lhine fick gå kopplad hos mig medan Thyra och Rhiva fick springa lösa.

Första gången vi tog en sådan promenad, och det gick jättebra. Fickan var laddad med godis, och jag kallade in Rhiva och belönade henne varje gång hon sökte kontakt. När vi kom in igen fick de varsitt kex, och jag lyckades dela ut kexen utan att Rhiva hoppade runt och stal ur de andras munnar!

20 februari, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Inte hundarnas dag”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Så himmla söt, hon har verkligen sin mammas ögon! : )

  2. Gabbi & Edwin:

    Vilken blick hon har, lilla Rhiva. Kan man säga nej till dom ögonen?! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: