Inget lunchbus

Jag kom både ihåg att ladda batteriet och ta med kameran till jobbet idag, men tyvärr försvann lunchen iväg alldeles för fort så Rhiva och Wilmer hann inte få hälsa på varandra idag. Aja, det kommer ju fler gånger. Jag fick träffa Wilmer idag igen iallafall, och just nu så tror jag att han är väldigt lik Lhine. Bland annat så har han mammas jättestora öron… Det var förresten gott om färg på de stora öronen, så jag kommer inte bli förvånad om han får samma färg som sin mamma.

17 februari, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Inget lunchbus”

  1. Anna&Trion:

    Lika stora öron som Flexi? 😉 Hehe

    Gud va stor hon blivit! Såååå (!) fin <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: