En timme i solen

Eftersom att klockan ringt vid fem ett par dagar den här veckan så trodde Rhiva att vi höll på att försova oss idag, så straxt efter fem imorse satte hon igång att börja skälla. Jag masade mig upp och släppte ut henne så hon fick kissa och sen gick vi in och sov gott ett par timmar till.

Nästa gång vi vaknade blev det rastning av hela gänget, frukost och så skar jag upp en varsin korv åt dom. Sedan tog jag ut dom en och en för lite träning. Började med Rhiva, och för henne blev det koppelträning samt lite sitt och ligg. Jag tror att hon har börjat förstå vad ”Sitt” betyder nu, medan läggandet blivit lite bortglömt.

Med Thyra blev det freestyleträning med våran låt i ena örat. Provade att sätta ihop de rörelser jag klottrat ner på ett papper för att se om det passade till de tänkta styckena i låten. Känns som att vi kommit en liten bit med det nya programmet iallafall. Det är lite klurigt att få programmet att se nytt ut, och inte ha samma rörelser i samma ordning som tidigare.

Lhine fick träna lite lydnad. Bland annat så blev det två vittringsapporteringar, med många pinnar tätt ihop på rad. För att Lhine skulle sätta på nosen innan hon kom ut till pinnarna så provade jag att strö ut några korvbitar framför pinnarna, och det funkade jättebra. Det såg mycket mer sansat ut ute vid pinnarna är det brukar göra. Det kändes inte som jag tränat speciellt länge med hundarna, men en timme hade sprungit iväg när vi kom in igen.

25 februari, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “En timme i solen”

  1. Gabbi & Edwin:

    Gott med träning i solsken – man får passa på 😀

  2. Matilda:

    När tiden rinner iväg betyder det att man haft ritkigt kul!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: