En sån där bra dag!

Rhiva har fått skutta runt i skogen, Thyra och Lhine har fått springa lösa runt Kråksångsspåret, alla tre har fått träna och jag har varit på gymmet. Bättre kan det knappast bli!

Förmiddagen bjöd på strålande sol, så då tog vi bilen bort till motionsspåret där Rhiva fick skutta runt i skogen för första gången i sitt liv, innan jag gick spåret runt med Thyra och Lhine. Där spåret går längs med ett fält så gick vi över fältet istället så hundarna kunde sträcka ut benen ordentligt utan att jag behövde hålla utkik efter andra människor och hundar.

Hundarna sov gott sen när vi kom hem, så då passade jag på att vara en duktig hemmafru och lagade mat, städade och dammsugade. Tog även tag i att städa ordning lite bland alla bildmappar som jag bara slängt in på datorns skrivbord. Usch, jag gillar inte att ha femtioelva ikoner på skrivbordet och filer/mappar huller om buller. Men nu är det lite bättre ordning!

När Lenny kom hem från jobbet blev det liv på hundarna igen och full cirkus. Efter en snabb rastning blev det lite träning för allihopa. Lhine fick köra ett par rutor, där värdet på konskicket och inkallningen måste höjas. Springa till rutan är superkul, men det andra verkar lite onödigt i hennes ögon. Provade även att göra en inkallning med ställande och läggande, där Lhine bara sprang i full fart… Aja, faktiskt hellre det än att ett avvaktande tempo.

Med Thyra blev det såklart freestyle, och i glädjeyran mellan två rörelser fick hon köra en ruta. Tjoho vad skoj! Lilla Rhiva fick bjuda på lägganden och så blev det lite klossträning. Hon gör fina lägganden även om de inte är så snabba, men hon är ju bara bebis. Klossträningen har hon börjat få lite halv förståelse för, och idag fick hon jobba ett halvt varv innan vi bröt för lite lek. Sedan gjorde vi likadant en gång till.

13 februari, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “En sån där bra dag!”

 1. Sandra:

  Du är så duktig du =)
  Jo du jag tänkte fråga hur ni har det på jobbfronten på ert jobb? Behövs extramedarbetare tro?

 2. matilda:

  vilken bloggportal använder du?:)

 3. Anna med flock:

  Det kallar jag en produktiv dag! Härligt 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: