Väntar på posten

Äntligen har jag beställt en ny almanacka! Det går ju inte att leva utan en, då har man ju ingen koll på nånting. Jag kommer knappt ihåg vilken dag det är… Ville inte beställa en innan jag lyckats ta lite bilder på Rhiva, för jag ville ju såklart ha med alla tre på den. Hade från början tanken med en springbild på Rhiva på framsidan, och sen hade jag tänkt ha en av bilderna på mig, Thyra och Lhine från Tidaholm på baksidan. Fast baksidan blev ju mycket bättre än planerat!

Rhiva kan såklart inte sitt-stanna-kvar, men medan hon satt och betade gräs i måndags så satte jag Thyra och Lhine bredvid henne och gjorde sedan ett roligt ljud för att alla tre skulle titta åt mitt håll. Någon gruppbild med alla tre sittande tillsammans hann det inte bli, för Thyra och Lhine for upp direkt och kvar satt Rhiva och undrade vad som hände.

26 januari, 2012 | 11 kommentar »

11 kommentarer till “Väntar på posten”

 1. Åsa:

  Jättesöt!

 2. Sara och Lhyra:

  men åh vad fina bilder!
  min mamma fick en personlig almanacka i julklapp med bilder på Lhyra, hon har aldrig blivit så glad över en julklapp någonsin!

 3. Sandra:

  Åh vad härlig baksidan blev!! Ja framsidan också såklart. 🙂

 4. Sandra:

  Åhh vad underbar kalender. Vart beställer du dessa?

 5. Sara, Ikaros & Ozzy:

  Hon är bara för söt lilla Rhiva! Härligt med valp jag är så fruktansvärt avis 🙂

 6. Sussie:

  Fantastiskt fina bilder!

 7. Anna&Trion:

  Gud så fin den blev!
  Du tar så himla fina bilder, och man ser direkt ”ahh det är en Sandrabild”. Alla har ju en egen stil på sina bilder och din är verkligne igenkännande! 😀

 8. Emma o Sasha:

  Superfina kort!!

 9. Anna med flock:

  Jättefina bilder! Kommer bli toppenfint!

 10. Gabbi & Edwin:

  Snygg almanacka 😀
  Diggar gruppbilden hihi 😉

 11. Ann-Sofie:

  SUPERFIIINT blev det, tänk va skoj det kommer bli att planera nu <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: