Live från My Dog

Då har jag och Thyra gjort vår andra start i HTM I, och det gick ju bra! Jag är nöjd och Thyra är jättenöjd med sitt uppträdande i ringen. Positionerna var nog lite luddiga och väldigt ojämna, men känslan var toppen!

Jag vågade lyfta blicken och Thyra hade ett härligt tramp i tassarna. I slutet där Thyra ska sitta fint bredvid mig så satte hon sig nöjt med öronen framåt. Härligt!

Uppdaterat, del 1
Nu har jag sett resultatet, och vi fick vårat andra uppflyttningspoäng! Inga superpoäng, och ”bara” en 5:e placering om man får säga så, men så skönt med uppflyttning! Ska bli spännande att läsa protokollen sen. I HTM och freestyle får man ofta väldigt bra kritik att ta till sig och lära av till nästa tävling.

Uppdaterat, del 2
Nu har jag och Thyra, tillsammans med Johanna Allanach med Soda och Ulrika Persson med Diva, invigt dagens finaler på My Dog. Jag och Thyra körde vårat klass II-program, och vad roligt det var att köra det programmet igen! Det blev en del missar och i slutet hamnade vi inte alls där jag hade tänkt. Jag tror inte Thyra hörde mig och blev stående, så då sprang jag fram och hjälpte henne. Egentligen skulle ju hon vänt om och backa tillbaka till mig.

Fy vad roligt det var att få visa upp sig i finalringen. Att mattan var lite hal gjorde nästan att Thyra tog i ännu mera. Jag trodde att jag skulle vara jättenervös, men det hela kändes bara så häftigt. Vi, bara vanliga vi, fick gå in först också. Läktarna var fullsatta, och när Thyra gick på bakbenen och backade runt mig i slutet så fick vi publikens jubel och applåder. Jag hoppas verkligen vi får chansen att göra om detta fler gånger!

Det här blev verkligen en toppendag, och än är inte tävlingarna slut här i E-hallen, men nu är det dags för oss att packa ihop och åka hemåt. Med oss hem, förutom en massa glädje, har vi även en superfin rosett och en rejäl luddig kampleksak för vår 5:e placering i HTM:en.

P.S Filmer kommer. Köpte en ny videokamera igår, just för den här dagen D.S

6 januari, 2012 | 15 kommentar »

15 kommentarer till “Live från My Dog”

 1. Diana:

  Grattis! Hoppas på att vi får en film sen 🙂

 2. Annika:

  Grattis!! 🙂

 3. Ann-Sofie:

  Visst väl att ni skulle få en fin känsla o det är det allra viktigaste, supergrattis!!!!!

 4. Anna:

  Härligt! Grattis 🙂

 5. Ellen:

  Grattis! Bra jobbat. 😀

  Angående västen så ligger mina hundar mellan två storlekar så vi får köra på deras modell micro istället. Tycker polar är så snygga!

 6. Jeanette, Sly & Maya:

  Grattis!!! Härligt att känslan var med, den är ju viktigast 🙂

 7. Terese:

  Grattis!!!:)

 8. Hanna:

  Stort grattis 🙂

 9. Caroline o. Lukas:

  Grattis! Såg ert program och tyckte det såg riktigt fint ut 🙂

 10. linnea:

  Grattis!

 11. Zandra, Lova & Lystra:

  Grattis till poängen! 🙂 Ni är alltid så duktiga. Ser fram emot att få se filmen.

 12. Jenny:

  Grattis!!!

 13. emma:

  Såg er i finalringen! Vad duktiga ni var, sjukt skoj o se er live med! 😀

 14. Sara och Lhyra:

  Grattis! Det är så roligt att läsa om era bra resultat 🙂
  Ska bli spännande att se filmerna 😀 synd att vi inte var på plats att se det live men förhoppningsvis en annan gång.

 15. Carin,Cosmos & Joker:

  Grattis 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: