Klantarsel

Jaha, här sitter jag och surar. Är i Hälla och hälsar på Lhine och de små, och har med mig fel objektiv! Jag var väl medveten om att det lilla objektivet inte satt på kameran, men ändå så glömde jag att byta innan jag åkte till jobbet i förmiddags. Satans vad irriterande! Aja, världen går väl inte under för det…

Valet av valp är fortfarande inte klart. I söndags hade jag riktig beslutsångest, och hela dagen igår gick jag och funderade på hur jag ska göra. Till slut kom jag fram till att jag ska låta mamma bestämma, så som det var sagt från början helt enkelt. När det beslutet var taget så lugnade alla tankar ner sig några kilon, tills jag klev in hos valparna idag.

Jag svor och skrattade på samma gång. Det är ju min favorit jag vill ha!

10 januari, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Klantarsel”

 1. Ann-Sofie:

  Trist med objektivet, speciellt för oss som ville se nya bilder 😉 men den som väntar på nåt gott <3
  Blir säkert HELT RÄTT valp oavsett vilken du tar, den som blir ens egen blir den bästa o man vill INTE byta, så är det alltid.
  Kram

 2. Sandra:

  Nu får du berätta. Berätta om valparna, vad som skilljer dom åt och vilka du väljer mellan. Såå nyfiken =P

 3. Sandra:

  Jag har lösningen, ta båda 😀

 4. Jenny:

  Du tar den du vill ha och din mamma den hon vill ha, lätt som en plätt 😉

  Och tack! Hon är ett yrväder av sällan skådat slag 😛

 5. Zandra, Lova & Lystra:

  Fy tusan, jag skulle också ha beslutsångest delux 😉 Men lita på din mamma hon har ju valt så rätt och så bra till oss andra. Så hon kommer säkert välja helt rätt valp åt dig också. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: