Kall och kort träning

Usch och burr! Det var verkligen inte skönt att träna ute med hundarna idag, men jag är ändå glad att träningen blev av. Hade jag inte planerat dagens träning så hade vi nog stannat inne… Det blev inga långa träningspass, men heller inte en massa trams som jag har en dålig förmåga att kunna lägga till för att jag tror att vi tränar för lite.

Lhine fick träna lydnad, och tanken är att vi ska ut och tävla igen när hon är i form. Jag har ju satt upp ett litet mål att vi ska ta tre 1:a priser under året. Varför just tre vet jag inte, det har bara kommit upp i huvudet. Idag blev det raka rutskick och metallapportering, med fritt följ som uppvärmning. Det var full fart på Lhine som tyckte att det var jättekul att få träna ordentligt igen!

Med Thyra blev det såklart freestyle, och vi tränade på våra s.k paraplytrick. Det blev bra träning, men jag kände mig lite förvirrad för jag vill börja få till övergångar men vet inte hur. Vi får fortsätta att träna på själva tricken bara och så får jag leta inspiration på Youtube.

31 januari, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Kall och kort träning”

 1. Anna:

  Förstår att Lhine va nöjd med ”riktig” lydnadsträning! Det brukar lysa i ögonen bär det är dags efter en vila 🙂

  Håller med, svårt med övergångar! Jag har inte ens ett nytt program på gång nu. Var så sjukt inspirerad när jag gick instruktörsutbildningen men sen kom kalla vintern och träningen gick ner sig lite kan man säga 😉

 2. Cissi o goldentrion:

  Härligt med en kvalité träning. Mina hundar brukar också bli överlycklig då man sätter igång med träningen efter ett uppehåll.

 3. Åsa m. goldens:

  Kallt ute är bara förnamnet! Här i Jämtland har vi så mycket snö också, men det är för all del rätt så mysigt, ändå :).

  Nu har jag tittat på söta Rhiva, hon ser jättefin ut och pigg & glad!
  Fortsatt lycka till med henne och så med träningen utav dina andra två tjejer. 🙂

 4. Gabbi & Edwin:

  Kul med bra träning.. Du får lägga upp en film snart 🙂
  Hade vart roligt att titta på både lydnaden & freestylen!

 5. Sandra:

  Du har så fina hundar tycker jag. Hur går det med lillvoffen?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: