Första dagen på jobbet

Rhivas första dag på jobbet kunde inte gått bättre! Jag hade föreställt mig att hon skulle kissa och bajsa på golvet, välta kompostgallret och föra ett himla liv, men hon har bara skött sig så himla bra! Vi åkte så att vi var framme en timme innan jag började, så jag hann gå en sväng med Thyra och Lhine, bädda ordning på rummet, rasta av Rhiva och sen fick hon vara med i köket en stund innan det var dags att gå med dagishundarna. Thyra och Lhine fick varsitt kex och Rhiva ett oxöra att roa sig med en stund.

Under förmiddagen kikade jag in genom fönstret två gånger, och ena gången låg hon och tuggade på oxörat och andra gången låg hon under sängen och sov. När det var dags för lunch fick jag väcka henne, och när hon fått sin mat och varit ute så fick hon vara hos Lina i köket medan jag gick en promenad med Thyra och Lhine.

Hon skötte sig lika fint under eftermiddagen, och när vi var klara med eftermiddagspromenaderna så låg hon och sov hos Thyra. Duktiga lilla valp! Hon har inte sagt ett ljud på hela dagen och varken kissat eller bajsat inne. Som sagt, det kunde inte gått bättre! Jag jobbar imorgon och på fredag också, och det är ju bara att hålla tummarna att Rhiva sköter sig lika fint då.

25 januari, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Första dagen på jobbet”

 1. Annika:

  Vilken liten duktig Rhiva!!! Hon är bedårande söt och kramvänlig ut också och det gör ju inte det hela sämre! <3 Man blir så sugen på en sån liten ulltott.

 2. Ann-Sofie:

  Va skönt att allt fungerar i vardagen, tog nog på krafterna att bli dagishund 😉
  Kram

 3. Sara och Lhyra:

  Va härligt att det fungerade så bra! Det är nog en trygghet att ha mamma och mormor hos sig hela tiden 🙂

 4. Sandra:

  Härligt att det gick så bra!

 5. amanda:

  så himla söt!!!
  vilken ullig lite tjockis 😀

 6. Emma:

  Vad kul att hon är så duktig din fina Rhiva! Så söt tjej!

 7. Gabbi & Edwin:

  Vad härligt att det gick så bra första dagen på jobbet 😀
  Duktig liten skrutt <3

 8. junitjej:

  Åh, vilken duktig och söt valp!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: