Snusk-Thyra

Sedan drygt två veckor tillbaka så löper Thyra. Jag brukar inte märka av hundarnas löp så mycket, förutom att de lämnar blodspår efter sig. Men, den här gången är Thyra förskräcklig! Löpet började väl som vanligt, men nu under höglöpet har hon fått byta namn till Snusk-Thyra.

Under den första löpveckan gick vi lunchpromenaden tillsammans med Lina och hennes hundar, två hanar och en tik, som vanligt. Den här veckan har vi gått varsin sväng, och idag när jag och Thyra gick samma sväng som Lina och hennes hundar precis gått i skogen så låg Thyra väldigt långt före. Hon hade nog tänkt springa ifatt dom… Under tiden jag jobbar ligger Thyra tyst och lugnt på sitt rum, men för säkerhets skull har vi en dörr stängd mellan hundarna under tiden vi rastar dagishundarna.

Hemma är det dock värre. Lenny jobbar kväll den här veckan, vilket innebär att han inte kommer hem förrän efter elva om kvällarna. Så när vi kommer hem från jobbet går Thyra och snyftar efter sin husse en stund, och när hon snyftat klart så ligger hon i hallen med bakåtstrukna öron och lyssnar efter honom. Fjant!

När jag rör på mig hemma, så springer Thyra in i sovrummet och ställer sig vid dörren till uteplatsen. På uteplatsen sitter hon längtande och tittar efter andra hundar. När vi är ute på promenad så tjuter hon så fort hon ser en annan hund. Ja, hon är helt enkelt förskräcklig!

Thyra har börjat blöda lite mer idag, och lämnat ett stort splash på halltapeten, så jag hoppas höglöpet snart är över så hon kan bli normal igen!

21 december, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Snusk-Thyra”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Haha, underhållande att läsa om iaf ; )

    Lystra snyftar alltid efter sin husse, tydligen är han BÄST i världen. Egentligen är hon nog en riktigt killtjusare när det kommer till människor, hon fjantar alltid till sig inför dem. 😀

  2. Sara och Lhyra:

    Haha… är det de där man har att vänta alltså?

  3. Emma o Sasha:

    Haha dumma matte som inte låter Thyra komma till 😉 Sasha löper också men på henne märker jag inget speciellt, men hon vet ju å andra sidan inte vad hon missar…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: