Så söta!

Åkte och hälsade på Lhine och valparna efter jobbet idag, och jösses vad svårt det var att slita sig från valplådan! Jag hade egentligen sova kvar i Hälla tills imorgon, men en timme innan jag slutade kom jag på att jag glömt bort den lilla detaljen att Thyra är i höglöp, så det kunde jag ju inte alls. Vet inte hur jag kunde glömma det, och det kändes riktigt surt att komma på det så sent.

Det fick bli ett kortare besök, och jag höll nästan på att dö när jag klev in i valprummet. Jag fattar inte hur de kan fortsätta att bara bli sötare och sötare för varje gång jag kommer och hälsa på?!? Mamma som tidigare haft en favorit berättade igår att nu har hon tre favoriter, och jag förstod verkligen vad hon menade. Valparna är bara så söta, och det går varken att välja ut eller välja bort någon av dom.

Åh vad jag längtar till julafton! Då får jag pussa på och gulla med dom igen!

20 december, 2011 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Så söta!”

 1. lizzy&Nitro:

  Förstår att det är svårt att slita sig! De är alldeles underbara! Kram!

 2. Thina:

  Verkligen urgulliga. Blir så sugen. Men har kanske så jag klarar mej. Hur många hundar är legalt att ha i 200kvm hus?

 3. Angelica:

  Vad bra att kortet kom fram till slut. Vad söta de börjar bli och tack för tipset angående läggande och ställande förresten 😉 Nu ska vi nog få ordning på det.

 4. Sara, Ikaros & Ozzy:

  Gud så mysigt! Det är inte annat än att man blir avis 🙂

 5. Sandra:

  Kan du inte kidnappa en liten åt mig 😀

 6. Sandra:

  Hej!
  Riktigt härlig blogg!
  Följa varandra via bloglovin? 🙂

 7. Terese:

  Men ååh vad söta!!

 8. Matilda:

  Underbara! Mer bilder efterlyses 😉

 9. Zandra, Lova & Lystra:

  Sjukt söta! Jag vill också ha en ju. 🙂

 10. Maria, Rocky & Malte:

  Åh så söta! Kan tänka mig att varenda valp är tingad vid det här laget 🙂

  Tror du att du kunde hjälpa mig med att uppdatera Maltes resultatsida på min hemsida?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: