Nästa år…

… måste jag bli flitigare med kameran. Jag ärligt talat skäms över hur lite jag fotat i år, och ångrar att inte kameran fått följa med ut på fler promenader och aktiviteter. På tal om foton så måste jag snart börja ta tag i galleriet här på hemsidan, ligger väldigt långt efter. 2010 är klart och 2011 går väl relativt snabbt att göra ordning eftersom att det inte finns så mycket bilder från året… men först ska jag göra klart 2007, och därefter har jag 2008-2009 att ta tag i. Borde kanske sätta upp ett mål att fixa x antal bildsidor/vecka?

Aja, nu ska jag fortsätta med summeringen av 2011. Det inlägget kommer upp imorgon.

30 december, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Nästa år…”

  1. My Vestlund:

    GOTT NYTT ÅR!

  2. Linda:

    Jag har oxå varit urusel på att fota! Dåligt med tanke på barnen, det händer ju så mkt med de! O Pluss har jag knappt några kort på :/

  3. Lovisa, Inja & Fendi:

    Samma här. Blir liksom inte lika mycket tid över med sambo och jobb jämfört med singelliv och student 😛

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: