Inköpslista

I helgen blir det Stockholm Hundmässa båda dagarna. Känns galet att sitta och åka upp och ner både lördag och söndag utan hund, men jag vill gärna se AFC-finalen på lördagen och freestyle-SM på söndagen bara måste jag se! Jag vill även hinna sitta lite vid goldenringen på söndagen, och jag tror att jag kommer hinna se alla hanar iallafall. Dessutom så ska jag shoppa lite i år, inte bara gå ett varv och titta, så jag behöver nog två dagar på mässan.

Idag har jag roat mig lite med att kladda ner på ett papper vad jag skulle vilja köpa. Behöver inte så mycket grejer, men alla vet ju hur kul det är att köpa hundsaker – och speciellt när man ska bli med valp!

» Boken Bra relation
» Valpkoppel
» 1-3 Läderkoppel 190 x 0.8 cm
» Valpdummie
» Kampleksak
» Klicker
» Snuskigt hundtugg (ej grisfötter)
» Valptuggpinnar
» Karda
» Julklapp till Lhine

Ingen gigantisk lista, och jag hoppas kunna hitta allt utan att bli helt ruinerad. Valpkopplet är det ett litet frågetecken på. Thyra åt upp både koppel och halsband som liten, medan Lhines ser näst intill nytt ut. Valpen skulle visserligen kunna ärva, men jag vill att hundarna har sina egna saker helt enkelt. Thyra och Lhine har likadana läderkoppel, och jag hoppas kunna hitta ett tredje likadant till valpen. Halsband är jag glad att jag slipper leta efter, det ligger i hundarnas garderob och väntar sedan länge…

På tal om halsband, så är ju Lhine lovad ett speciellt halsband i championatspresent. Det är kanske dags att jag tar mig råd att köpa det i helgen om sådana halsband finns på mässan. Det är ju bara lite mer än 5 månader sedan Lhine blev champion.

7 december, 2011 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Inköpslista”

 1. Ann-Sofie:

  Då ses vi kanske i huvudstaden 😉

 2. Sandra:

  Åh vad kul med shopping! Jag får snällt hålla mig till MyDog.

 3. Sara:

  Vad roligt med Stora Stockholm ångrar nästan att jag inte ska dit själv!

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Men va roligt då kanske vi ses på söndagen då! :)Om du ser en förvirrad blondin som springer runt som en äggsjuk höna, då är det troligtviss jag 😀

 5. Terese:

  Vad ska du ha för speciellt halsband? Får se om vi springer på varandra imorrn då:)

 6. Emma:

  Åh vad roligt ! Hoppas du hittar allt du ska ha =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: