Då var det vitt

Man kan tro att hundarna springer över en sjö på bilden, det är en stor åker. För ett år sedan var den täckt med ett djupt, hårt snötäcke som vi kunde gå ovanpå, nu är den grön. Det är nog samma färg som årets jul kommer ha. En vit jul tror jag inte på. Jag saknar inte snön, men saknar helt klart julkänslan. Idag insåg jag att julafton är redan nästa helg, så efter jobbet bakade jag lussekatter och sen plockade jag fram vårat julpynt. Till helgen blir det att köpa en fin gran! Snö kan jag klara mig utan, men igen jul utan julgran!

12 december, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Då var det vitt”

 1. Pia:

  Om det ändå var grönt… Känns mest brunt och dassigt…

 2. amanda:

  det värsta är väl att vi kommer ha snö in till juni eller något 😛

 3. Emma o Sasha:

  Du tar så himla fina bilder!

 4. Sara och Lhyra:

  Ja usch för vädret just nu. Jag tycker inte alls om snön men just nu vill jag mycket hellre ha snö än det här tråkiga grådassiga.

  Ja det vore ju toppen att ha Thyra och Lhine som störning, jag får försöka hitta någon annan som bor närmre.

 5. linnea:

  Jag vill ha snö, i massor! Men får väl nöja mig med geggig sörja, på sin höjd regn 🙁

 6. Anna&Trion:

  Ja vi saknar julkänslan vi med! Snön också iofs. Här är det bara slask och IS:.. livsfarligt att vara ute.
  Har tom glömt bort att ta julbilder, för jag kan itne fatta att jul är NÄSTA VECKA! Helt sjukt. Hoppas det hinner komma tills dess.

 7. Zandra, Lova & Lystra:

  Häärlig bild! 🙂

  Jag klara mig också sjukt bra utan snön!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: