1 månad kvar

Ja, om en månad är det dags. Den 18:e januari åker vi och hämtar valpen, och mamma Lhine. Jag har sagt det ett antal gånger redan, men jösses vad fort tiden går. De kommande två veckorna med jul och nyår kommer ju dessutom bara svischa förbi!

Vem av valparna som kommer bli våran har jag ingen aning om än, förutom att det blir en av tikarna då. Men annars kan det alltså så som det ser ut nu bli vilken som helst av de tre. Vad valpen ska ha för namn i stamtavlan och vardagen är klart, men valet av valp dröjer några veckor till.

18 december, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “1 månad kvar”

  1. Linn:

    Spännande 🙂 förstår att du länktar

  2. Emma:

    Åh vad spännande! Ska bli kul att vilken det blir! =)!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: