Ute i god tid

Valpen är inte född än, men jag har redan anmält oss till vår första kurs! Måndag den 7 maj börjar vi på en tävlingsinriktad valp- och unghundskurs hos Heléne Lindström. Vad roligt det ska bli! Ser redan fram emot det. Kändes lite galet när jag mailade iväg kursanmälan, men jag ville verkligen inte missa chansen att få gå en tävlingsinriktad valpkurs.

Helgen den 5-6 maj så har mamma ordnat med en lydnadshelg, även den för Heléne Lindström, som jag har anmält mig och valpen till. Kanske lite för avancerat för en 5-månadersvalp, men jag räknar med att det blir mycket se och lära, och har vi inte kommit så långt som jag tänkt mig så kan jag ju ta mamma Lhine istället. Av 8 deltagare kommer det vara 6 Thyrabarn, samt mammas Ingrid (halvsyster) och min valp (barnbarn).

15 november, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Ute i god tid”

 1. Sara:

  Jag har också tittat på den valpkursen men jag tyckte det var för långt bort eftersom jag måste låna bil hela tiden :(.

  Om du vill köra sök i framtiden är du välkommen till vår sökgrupp. Jag planerar ju sök med mina aussie också :).

 2. Matilda:

  Det var värst, hade ju hoppats att vi skulle fått vara med 😉

 3. Emma o Sasha:

  Det ska bli såå kul med lydnadshelg hos Helene 🙂

 4. Åsa o Kaia:

  Jag gick valpkurs på distans innan valpen ens var född 🙂

  Jag funderar åxå på den där kursen för Helene fast Kaia då är 13 månader gammal. Men jag törs inte anmäla mig än. Vet inte alls vad jag kommer pyssla med då ju, hur tidstillgången ser ut…

 5. Sara:

  Wow det var tidigt jag har bestämt namn på min kommande vilket jag tyckte var tidigt men man ska vara ute i god tid om man ska få plats på en sån super kurs 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: