Tvärstopp

Imorse gick jag och tjejerna en runda som i normala fall tar ungefär 20 minuter att gå. Idag var vi dock ute den dubbla tiden, dels på  grund av fröken tjockis, men vi gjorde även ett stopp där hundarna fick stanna och beta och rulla runt i gräset. Även om Lhine har tappat tempo så har hon hittills ändå knatat på och njutit av att få röra på sig. Många gånger har faktiskt hon fått bestämma åt vilket håll vi ska gå, och inte valt att gå hemåt.

På eftermiddagen tänkte jag att vi skulle ta en sån promenad och bara lufsa runt, men när jag gått en bit och vrider på huvudet för att se om Lhine hängde med så stod hon kvar en bra bit bort. Jag ropade på henne, men hon bara stod där och viftade på svansen. Hon ville verkligen inte gå för långt hemifrån. Det blev istället att göra Thyra besviken och kalla in henne.

Så istället för en lufspromenad blev det att lufsa runt på stället bara, och när tjejerna rastat av sig så gick vi in igen. Nu på kvällen har vi gått en liten runda iallafall. Vi får väl se hur långt vi kommer imorgon, vi kanske inte kommer någonstans alls. Det är Lhine som bestämmer hur hon vill ha det.

19 november, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Tvärstopp”

  1. Johanna, sting och viggo:

    Spännande!

  2. Sandra:

    Precis som det ska vara. Tjockismammorna styr. <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: