Husse på besök

Igår kom Lenny hit och sov över till idag. Ett besök som både jag, Thyra och Lhine längtat efter. Töntiga jag blev glansig i ögonen, Thyra blev tokig när husse klev ur bilen och Lhine blev helt hysterisk och tjöt rakt ut bara hon såg bilen. För att det inte skulle bli totalt kaos inne i huset så väntade vi ute i trädgården på Lenny, och sedan tog vi en liten promenad innan vi gick in.

Under promenaderna nu så får Lhine har en sparkdräkt på sig som mamma hittade i någon djuraffär i förra veckan för typ 120:-. Hon ser ju för rolig ut i den, då den uppenbarligen är gjort för sjukt feta hundar, men den är ju bara så himla bra att ha nu. Den skyddar ben och mage så Lhine är ju ren när vi kommer in. Annars skulle hon behöva duscha efter varje promenad för att inte dra med en hel sandlåda in i till valparna.

Inne efter promenaden så visade Lhine stolt upp sina vackra barn för husse. Ett tag var husse nästan viktigare än barnen, så Lenny fick sitta vid lådkanten och klappa på Lhine för annars skulle hon ut ur lådan för att sitta hos honom. Lenny pekade snabbt ut en favorit, och med tanke på att Lhine är hans favorit så är det ju inte så svårt att gissa vilken av valparna han valde ut…

27 november, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Husse på besök”

 1. Gunilla:

  Jag tror på den mörkaste.

 2. Matilda:

  Misstänker lite mörk tös 😉

 3. Frida & Zita:

  åh så underbart gullig! Blir helt varm kroppen 🙂

 4. Sara:

  Så mycket fina bilder på dom små söta blir inte alls mer valp sugen 😉 Jag gissar också på den mörka gillar själv den färgen 🙂

 5. Annika:

  Vad härligt att få hussebesök! 🙂 Spännande att se om det blir den mörkaste av dem som följer med hem! Det gissar jag på 🙂

 6. Emma:

  Alltså dom är ju så söta! Gissar på den mörkaste ja med! 🙂

 7. Annelie:

  Vad mysigt med hussen på besök. Förstår att ni tjejer blev glada!
  Men vem är favvosen? Det återstår att se!
  Tack för grattis och fina ord från dig!
  ha det bäst i valplådan!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: