Trött

Klockan är snart 20.30, och nu tänkte jag nattrasta hundarna och sedan gå och lägga mig. Jag som hade tänkt få så mycket gjort idag när jag slutade 15.00 och egentligen inte behöver gå och lägga för förrän om 2 1/2 timme för att få 8 långa timmars sömn…

Usch, jag tycker inte om att vara så här trött. Får inget vettigt gjort, för jag orkar inte. Funderade på när hundarna fick motion senast, och det har jag ingen aning om. Suck. Jag får boka in två långpromenader i helgen. Då blir vi glada och nöjda alla tre.

5 oktober, 2011 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Trött”

 1. sanna:

  Åh vad fin golden, är själv sugen på en men man hör så mkt negativt då stora raser inte kan gå i trappor 🙁

 2. linnea:

  Ser riktigt mysigt ut på bilden! Fick lust att kratta ihop en liten säng av löv och slänga mig i den haha.

 3. Ida:

  Härlig Bild. Så fina färger.
  Hoppas du blir piggare till helgen.

 4. Thina med flock:

  Tack för att du påminner mej om hur mycket höst det är ute. Underbar bild annars.

 5. Katja:

  Gravid? ;). Med tanke på trötthet och illamående alltså. Fast du kanske bara är lite krasslig 🙂
  Svar: Nej, tröttheten beror på alldeles för lite lugn, ro och vila.

 6. junitjej:

  Vilken fin bild!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: