Stänga lådor

Igår var det ett himla tjat på Lhine som ville ha förpackningen med tacobröd som låg på köksbänken. För att stilla hennes hunger något och göra henne lite trött i huvudet så fick hon sitt tredje pass med lådstängning, som vi började träna för en vecka sedan. Rev en bit papper och tejpade fast på en låda och gjorde ett par repetitioner där jag belönade för ljudet när lådan åkte igen. Sedan provade jag att sätta lappen på en låda högre upp innan jag plockade bort den helt.

Vi stegrade sedan snabbt i träningen. Jag ställde mig upp istället för att sitta ner, flyttade mig bort från lådorna, Lhine fick sätta sig ner mellan varje lådstängning, stänga två lådor, stänga tre lådor och så lade jag även på kommandot ”Låda”.

Som en sista utmaning provade vi på den nedersta kökslådan, som är proppfull med plastpåsar. Den blev trög att försöka putta igen, så då började Lhine plocka ut påsarna. Då kom jag på en ny sak vi ska träna på! Lhine har ju nyligen lärt sig att städa, så självklart ska hon få lära sig att plocka ner saker i lådorna och sedan stänga dom.

22 oktober, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Stänga lådor”

 1. Caroline o. Lukas:

  Enlgit Lukas är stänga lådor skitkul! Dock tycker han numera att det är onödigt att jag ska behöva hinna ta ur saker ur lådorna innan han stänger. Lådor ska vara stängda enligt honom 😉

 2. Nathalie och Ayax:

  Nice! Kul med lite hemmahjälp! 🙂

 3. Sara:

  Tack för gratulationen! Vad fin hon är i sin rosett 🙂

 4. Sandra:

  Mottaglig för alla knep som finns, maila om du vill 🙂

 5. linnea:

  Roligt trix! Coco älskar att stänga lådor och skåp, kanske ska utveckla det till att plocka i saker och sedan stänga. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: