Valpsida

Valpar väntas i vecka 47, med leverans omkring 20 januari 2012, efter
SE U(U)CH Combine Nintendo och FDI SE LCH Höstglädjens Dreamline

Av den här kombinationen förväntar vi oss lättförda hundar med en stor arbetslust och god exteriör. Valparna kommer företrädesvis säljas till dig som vill träna och tävla med din hund.

Tino är en mycket följsam hane som är lätt att ha med sig nästan överallt. Han är svensk utställningschampion och har godkänt brukspröve i Danmark. Han är en jättetrevlig hane och vi har verkligen fastnat för hans temperament, storlek och exteriör. Han apporteringstränas och det är full fart ut för att hämta, och full fart in för att lämna av. Hans mamma och morfar har båda 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov och cert på utställning.

Vi har använt Tino en gång tidigare, på Lhines mamma, och vi är väldigt nöjda med den kullen. Hela kullen är mentalbeskriven och flera av dom är lydnads- bruks- och utställningsmeriterade. Tre stycken har LP i lydnadsklass I, och en tik har genomfört inträdesprovet för räddninghundar med godkänt resultat. Det ser även väldigt bra ut på röntgen. Alla sex är fria på höfterna, fem fria på armbågarna och har 0/1 på armbågarna.

Lhine är svensk lydnadschampion och har 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov, FD i freestyleklass I, är uppflyttad till lägre klass spår och utställd med CK. Lhine sin gjorde jaktprovsdebut på Lilla Retrievermästerskapet 2009, där hon fick ett 1:a pris och vann pris för Bästa golden. Sedan hösten 2009 används Lhine som apportör vid praktiska andjakter. 2011 vann hon jaktklassen bland sju tikar på GRKs Club Show och blev BIR jaktklass.

Lhines kommer ur en kull där alla är fria från HD/AD. Hennes pappa är svensk utställningschampion och har 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov. Mamma Thyra har LP i samtliga lydnadsklasser och är svensk- och finsk lydnadschampion. Hon kvalade till lydnads-SM fyra år i rad och har vunnit flera inofficiella lydnadstitlar. Förutom det har hon ett 3:e pris i öppenklass på jaktprov, freestyletitlarna FDI och FDII, är uppflyttad till lägre klass spår och utställd med CK.

Vid intresse av en Tino/Lhine-valp så går det bra att antingen kontakta mig på sandra@tomik.se eller Nettan Kagevik, Höstglädjens kennel, på 0121-222 12 alt. hostgladjens@hotmail.com

SE U(U)CH
Combine Nintendo
FR CH LU CH INT UCH
Taram Du Bois De La Rayere
FR CH LU CH NL CH INT UCH
Beeangee Jumping Jack Flash
INT UCH Alibren Mon Cheri Avec Stanroph
SE U()UCH
Combine Flames of Fantasy
1 nbkl b-prov
Stanroph Sandboy
1 nkl b-prov
SE V-01 Combine Daylight
FDI SE LCH
Höstglädjens Dreamline
1 nkl b-prov
SE U(U)CH
Dream Max Andre Agassi
1 nkl b-prov
SE VCH Dream Max Hugo Boss
SE VCH NO VCH Palam’s Hanna My Dream
FDI FDII LPI LPII LPIII
LPELIT SE LCH FI LCH

Höstglädjens Golden Dream
3 ökl b-prov
Goldenlines Eternity Fire
Höstglädjens Tigeröga

Valparna kommer att födas upp på Höstglädjens kennel, och därför ber jag er att
kontakta Nettan om ni har några frågor eller funderingar kring kombinationen.

26 september, 2011 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Valpsida”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Kommer ju bli kanon valpar. 😀 Åhh vad jag skulle vilja ha en från dessa två! Men nu har jag ju redan två toppen hundar, så det får räcka. 😉

 2. Anna&Trion:

  OJ OJ OJ vilka valpar! Jag vill också ha! 😀 😀
  Hur ska jag få in en till i huset utan att Henk märker det? 😉

 3. Jeanette, Sly & Maya:

  Sicka fina blivande föräldrar:)

  Ja, Hurtta lifeguardserien har saker också till hundföraren också MEN som sagt man får begränsa sig om man inte är gjord av pengar… En annan köper rätt sällan hundhalsband, min Sly har haft samma tråkiga (men fina) halsband sedan jag hämta hem henne vid 1 års ålder… så det var dags för lite nytt:)

 4. Amanda & Akila:

  Meeeeen.. Jag som precis släppt valptankarna -,-

 5. Ingela, Zeb, Indy:

  Så fina föräldrar!

 6. emmaoloke:

  Man blir ju lagom valpsugen när en så här bra kombination kommer. Svårt att motstå!

 7. Johanna:

  Spännande!! 🙂

 8. Kim:

  Spännande! Du behåller väl en själv? 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: