Puss på dej gumman!

Nu är Lhine parad! Förhoppningsvis väntar vi valpar kring den 24 november med leverans i mitten av januari 2012!

I måndags var jag och tog ett progesteronprov på Lhine, som var riktigt lågt. Det låg på 6.5 har jag för mig, så det skulle ju inte bli parning förrän i slutet av veckan. Igår kväll pratade jag och mamma om att det kanske kunde bli bra att åka idag, och under morgonen så bestämde jag mig för att jag verkligen ville åka idag. Men sen började jag vela, för jag ville ju inte åka för tidigt… men tänk om det skulle bli försent. På lunchen tussade jag Lhine med en bomullspad, fotade den med mobilen och mailade till mamma för att se vad hon tyckte om färgen.

Mamma tyckte det såg bra ut, så direkt efter jobbet åkte jag och hundarna vidare mot Hållsta. Det var lite nervöst eftersom att det inte gick alls sist, och förutom blodfläckar på golvet så har jag inte märkt av att Lhine har löpt. Men när jag tagit ut Lhine ur bilen och hon fick syn på Tino, då blev hon helt jävla galen rent ut sagt. Hon kastade sig fram på bakbenen och jag fick hålla i kopplet med båda händerna och verkligen sätta i hälarna när jag gick. Lena skrattade åt Lhine och frågade om det inte var hon som blivit lydnadschampion…

Parningen var snabbt avklarad, och det blev en hängning på ungefär 25-30 minuter. Så nu väntar vi förhoppningsvis valpar omkring den 24 november, med leverans straxt efter mitten av januari 2012!

22 september, 2011 | 14 kommentar »

14 kommentarer till “Puss på dej gumman!”

 1. amanda:

  åh vad mysig bild.
  hoppas det tar sig och att ni får tillräckligt många valpar 🙂

 2. Linda:

  Håller tummarna!!

 3. Matilda:

  Grattis vad spännande, lång väntan nu då 🙂

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Åhhh så mysig bild! 🙂 Hehe, de ser kääära ut! <3

  Spännande med valpar, hoppas det tar sig. Du måste vara fylld med förväntan. Jag skulle dö av att behöva vänta sååååå länge, som du har gjort! 😀

 5. Ann-Sofie:

  hihihi..tror väl inte hälsa på hanar när man löper är ett moment ens i elitlydnaden…så inte konstigt ni inte tränat på det. Håller tummarna för småttingar!!!

 6. Hanna:

  Spännande. Nu håller vi tummarna för små bäsar 🙂

 7. Sara och Lhyra:

  Vilken härlig bild! Hoppas att det kommer några söta små Lhine-valpar 😀

 8. Sandra:

  Spännande! Håller tummarna 🙂 Kommer du behålla en valp från Lhines kull? 🙂

  Svar: Ja, det kommer jag göra 🙂

 9. lizzy&Nitro:

  Spännande! Hoppas att det blir en fin tik till dig bland alla småttingar!

 10. Gunn Therese:

  Spennende! Krysser fingrene for at alt går bra og det blir masse Lhine-valper 🙂

 11. Elisabeth:

  Gud vad kul! Grattis! 😀

 12. Emma o Sasha:

  Vad kul! Håller tummarna för att det blir lagom många tikvalpar så du har lite att välja mellan =)

 13. Malin:

  Hej!
  Vad roligt!
  Tänkte bara säga att jag hittade en av era valpar som säljs vidare av en valpköpare på blocket. Om du inte visste det 🙂

 14. Johanna:

  Tänk att syster Lhine va så pilsk;) Spännande tid nu då!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: