Katastrofal träning

Åh, jösses! Igår tänkte jag var smart och köra igenom Thyra och Lhines freestyleprogram med kvällsmaten som externbelöning. Det gick helt åt jävla helvete med båda två, och Thyra var värst. Båda två for över hela gräsplanen i princip, och Thyra pep sig igenom sitt program. Det var helt hysteriskt och inte ett dugg vackert, även om det visserligen blev rätt.

Lhine, som brukar hålla sig samlad, flippade ur hon med. Jag visste inte ens att hon kunde flippa ur på det sättet. I snygg kylskåpsstil hoppade hon jämnfota genom sitt program, i väldigt stora rörelser med försök att tjuva bort till matskålen. Vi lyckades krocka en gång, och vid avslutet tog Lhine i ordentligt och knuffade omkull mig som gjorde en snygg Anna-vurpa.

Nej, det där med freestyle och exterbelöning var ingen bra kombination för oss. Iallafall inte om det ska vara seriös träning. Kul hade vi, men det blev kanske liiite för mycket.
 
 
P.S Igår blev även den sista pojken tingad, så det blev ingen lånevalp överhuvudtaget. D.S

14 september, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Katastrofal träning”

 1. Sussie:

  Känner verkligen igen mig med din erfarenhet 🙂 Labbarna flippar ur totalt om jag lägger ut frukost/middag som externbelöning.
  Jag skulle bara våga testa ett grisöra…

  Vad kul att alla de underbara valparna blev tingade!

 2. Nathalie och Ayax:

  Så kul att alla valparna hann bli tingade innan leveransdag! 🙂 Nu ska det bli ofantligt roligt att följa jakten på Lhine-valpisarna! 🙂

 3. Kristin:

  Låter som ett roligt träningstillfälle det där 😉

 4. Anna o Juni:

  Man måste ju lära sig vad som inte funkar också! Eller hur!? 🙂

 5. Sandra:

  Hihi, ibland kan våra fyrbenta vänner allt vara lite tokiga. Hoppas det går bättra snart =)
  Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: