En varsin kvart

Klev in genom dörren, slängde väskan på hallgolvet, gick ut i köket och hämtade frolicpåsen och sen gick vi ut igen för att hinna träna en liten stund innan det blev för mörkt. För att vi inte skulle tramsa runt allt för länge så ställde jag timern i mobilen på femton minuter.

Träningen bestod såklart av freestyle, och båda två var jätteduktiga. Lhine har börjat lära sig att vända in mellan mina ben och så finputsade vi några av de rörelser hon redan kan. Thyra fick jobba en hel del uppe på bakbenen och idag gjorde hon det lugnt och fint, istället för att försöka springa baklänges.

Nej, nu är det dags för kvällspromenad innan jag somnar!

6 september, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: