Äckligt!!!

Här i Linghem springer det omkring ungefär fem miljoner katter, så det är ta mig fan kattskit överallt. Varenda sandlåda, buske, rabatt och gräsplan är helt nerskiten, så nu skiter de mitt på asfalten också. Thyra vet att man inte får äta kattskit, och det vet egentligen Lhine också men hon kan bara inte låta bli. För Lhine är lekplatser, rabatter och buskar förbjudet område och kvällstid är det koppel som gäller så hon inte kan smita in i någon buske tack vare mörkret.

Dessutom finns det väldigt stor risk att snubbla över en massa katter kvälls- och nattid, för då ligger de mitt på gångvägarna och flyttar inte på sig. Går man mot dom så springer de antingen iväg retsamt i sista sekund, eller kastar sig upp och fräser till. Vill varken att hundarna börjar jaga katterna när de far iväg eller blir rivna.

Tillbaka till kattskiten… Nu under kvällen gjorde Lhine ett ryck i kopplet, och visst fan var det en jävla kattskit hon tog! Mitt på gångvägen utanför grannhuset låg helvetet. Fy fan så vidrigt! Det fanns ju inget jag kunde göra för att hindra Lhine från att ta den liksom. Usch!

11 september, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Äckligt!!!”

 1. maja o zoro:

  usch äkligt.. och vi ”måste” plocka upp efter våra hundar XD…

  fina hundar du har 🙂

 2. linnea:

  Usch ja, borde vara uppplockningstvång på katter med. Tycker i alla fall jag som också har en äcklig jag-äter-allt-retriever. 😉

 3. Anna&Trion:

  Min gula är likadan, men det räcker inte med kattskit.. Luddas mumsar gärna även i sig Shappos och Flexis bajs! 🙁 Varför? Så de kan inte vara ute tillsammans på gården utan att någon är med… uiiähh.

 4. Nilla o soda:

  Hästbajs kan också vara väldigt svårt att gå förbi utan att försöka rulla sig i.. En kinden brukar alltid hinna ner i skiten innan man hinner se det!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: