Otydlig danspartner

Under kvällen provade jag att köra igenom det nya freestyleprogrammet med Thyra. Jag har tyckt att programmet känts långt, för det är nästan 3 minuter, men jag hängde knappt med! Jag glömde dessutom bort vad det var vi skulle göra på vissa ställen. Då gick Thyra upp i varv direkt, och klämde fram ett skall. Jag sa åt henne att vara tyst och så körde vi klart.

Efter att ha belönat Thyra en stund så körde vi igenom programmet än gång till. Försökte att vara lite tydligare, och då var Thyra tyst. Det kom några andra ljud från henne, men då talade jag lugnt om för henne att hon gjorde rätt och hon höll inne på skallet. Thyra har lite för bråttom ibland… eller det kanske är jag som är för långsam med informationen.

Jag måste helt klart torrgå mer till låten, för glömmer jag bort rörelser på träning så lär jag ju inte komma ihåg en enda på tävling sen… Dessutom finns det en övergång och rörelse vi måste träna mer på. Men bara vi gör båda delarna ihop ett par gånger så tror jag det löser sig. Idag lyckades jag nog helt enkelt inte med att tala om för Thyra vad jag ville att hon skulle göra.

24 augusti, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Otydlig danspartner”

 1. Matilda:

  Det är de lite mindre bra träningspassen som oftast brukar visa sig är de bästa 😉

 2. Nathalie och Ayax:

  Det blir nog bra om du torrgår! Ni är så duktiga så jag tror inte det blir något problem när du väl vet vad du ska göra när! Även om låten är jättebra så kan det ju även vara svårare att hålla koll på var man är när låten är ganska lik hela tiden! Vi håller tummarna för att det ska gå superbra i helgen!!! 🙂 Men det brukar det ju göra för er! 😉 hihi!

 3. Anna&Trion:

  Det går säkert bra! Jag tvivlar inte, och det ska bli SÅ kul att se er live 🙂

  Flx och Luddas program går skiiiitbra när jag tränar själv, men så fort nån tittar så blir jag ovilligt nervös och självförtroendet sjunker minst 10 hack. Då blir ju hundarna lite mer osäkra på mig – så det går givetvis sämre än vanligt varpå mitt självförtroende sänks ytterligare! Puh.
  Hoppas bara jag får en tevlig tävling på lördag och kommer ett snäpp närmare att bli en bättre hundförare på tävling 🙂

  Ja, vilel få bort lite överflödig päls inför helgen. Men påsarna var ju mindre snygga. Hmpff. Blir golden så när de blir äldre? Han gick ju upp i vikt förra året (+3 kg ca), men har gått ner det nu. Kan skinnet ha ”blivit kvar” ?

 4. Sandra:

  Gud vad kul att dansa med hund. Jag har börjat introducera lite sånt med min nya hund som verkar kunna bli bra på det. Men som sagt det är inte lätt alla gånger. En sak ska du veta. Du har väldigt fina hundar =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: