Ordentligt freestylepass

Båda hundarna skulle fått varsitt träningspass igår, men jag fastnade vid datorn och letade musik. Hittade självklart ingenting, så när jag till slut kröp ner i sängen så kändes gårdagen som en rikig skitdag. Så jävla dumt av mig att inte träna med hundarna innan jag satte mig vid datorn. Fast jag hade ju hoppats att hitta något som jag och Thyra skulle kunna träna till, men icke.

Thyra har fått vila idag, efter att jag upptäckte en ”mindre akut” skada imorse, så Lhine har fått sig ett trippelpass. Vi tog igen det vi missade igår, och så fick hon träna för Thyra också. I en halvtimme var vi ute och tränade på rörelser och mindre kombinationer. Med tanke på den korta tiden vi tränat så är hon riktigt duktig! Nu måste jag bara se till att skynda långsamt och inte sätta ihop för många rörelser förrän hon kan dom var för sig.

16 augusti, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Ordentligt freestylepass”

 1. Anna&Trion:

  Men, har du inte hittat nån låt än? Gud va jobbigt, men vad är det för slags stil du vill ha då? Pop, schlager, rock?
  Hur lång låt kär du ungefär?

  Om du ite hittar nån ny låt kan du väl lika gärna köra den gamla? Du blev ju trots allt uppflyttad! Vad gick du för poäng?
  Det ’är 22,5 som är uppfl va? 75 % av 30?

 2. Anna&Trion:

  Jag har inte blivit så haj på de nya reglerna ännu 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: