Letat klart?

Nu tror jag att jag äntligen har hittat en låt! Den har kommit tillbaka i mitt huvud flera gånger vid flera olika tillfällen, så då är det kanske den vi ska ha. Det blir varken pop, rock, ballad, country eller schlager. Vet faktiskt inte vad musikstilen kallas, men det är en lugn låt där det mumlas påhittade ord.

Det är väldigt långa stycken i låten, så vi kommer göra flera rörelser ganska länge innan det händer något i låten där vi kan göra en övergång till en annan rörelse. Efter att ha lyssnat på låten ett par gånger så har jag delat upp den i 10-12 stycken. Blir nog att lyssna på den sisådär hundra gånger till idag, så att jag kan börja stoppa in rörelser och övergångar i styckena.

18 augusti, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Letat klart?”

  1. Maria, Rocky & Malte:

    Jag messar dig & Nettan på söndag & berättar hur det gått 🙂

  2. Nathalie och Ayax:

    Wooohooo! Grattis! 😀 Ska försöka hinna bränna ner mina låtförslag till på måndag! Dom kändes klockrena här om dagen… nu är jag inte lika säker :S

  3. Elin:

    Varför har hunden alltid fåglar i munnen? :O

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: