Grisfreestyle

Ha, ha, ha. Idag skuttade Lhine runt, smidig som ett kylskåp, och grymtade när vi tränade freestyle. Det var inte lätt att hålla sig för skratt. Dessutom ser hon helt galen ut när hon kommer farande och ska gå slalom mellan mina ben. ”Woho! Attack!”.

Ni som känner Lhine kan väl nästan föreställa er synen… Mamma har jättesvårt att föreställa sig Lhine som freestylehund, och det kan jag förstå. Hon är ju inte speciellt smidig om man säger så, eller rättare sagt, har inte varit så smidig. Jag tror att freestyleträningen har gett henne lite bättre kroppskontroll.

25 augusti, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Grisfreestyle”

 1. Sandra:

  Det där hade jag velat se. Filma kanske?
  Kroppskontroll, ja det hade varit något för mina nya som är som en ”unghäst´´ i sättet om du förstår =P

 2. Sandra:

  Hej igen! Har nu åter igen tittat på alla dina underbara bilder. Jag förstår inte hur du får till det. Hur gör du? Du måste vara jätteduktig =)
  Kram

 3. Sussi:

  Vad roligt det hade varit att se er tävla, eftersom vi tyvärr har bestämt oss för att inte delta i helgen 🙁 Kommer ni filma ? 😉

 4. Carin,Cosmos & Joker:

  Har faktiskt svårt att tänka mej det. Men är inte chockad över att ni lyckas med det ni tar er för 🙂

 5. Edda:

  Haha jag ser det framför mig! Och känner igen känslan då jag har en grisfia här hemma också som kan slalom 😉 Freestyle är ju jättebra smidighetsträning! Mjuka upp med innan ett lydnadspass 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: