Usch, vilken skitdag

Fy fan, inatt blev jag magsjuk. Vaknade av att det kändes som att jag hade knivar i magen. Något slappande vid poolen har det alltså inte blivit, utan jag ligger fortfarande i sängen. Är helt slut, men har tack och lov inte behövt springa till badrummet på tre timmar nu.

Känner mig mycket bättre, men har haft världens panik över hemresan. Sitta på en buss utan toalett i två timmar, det hade inte gått. Toalettköer på flygplatsen och flygplanet hade inte gått det heller. Men som sagt, nu känner jag mig mycket bättre och har lugnat ner mig över det.

12.00, för två timmar sedan, skulle vi tydligen ha varit utcheckade. Inget vi visste om eller haft en tanke på, eftersom att bussen inte kommer förrän 19.15. För 200:- har vi fått hyra lägenheten till 17.00. Skönt det. Då behöver vi bara sitta i lobbyn i två timmar, istället för sju…

30 juli, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: