Usch och suck

Nu är det andra kvällen i rad som jag kommer in efter ett freestylepass med Thyra och det inte känns bra. Så ska det ju inte vara. Vi, eller jag, får (fan) inte till det… och träningspassen blir alldeles för långa. Har lust att lägga mig i sängen och grina som en liten unge, och Thyra har säkert lust att bita och ruska i mattes ben eller nåt.

3 juli, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Usch och suck”

 1. Anna & Juni:

  Tack för grattis 🙂

  Låter inge bra med känslan 🙁 Håller tummarna för att det vänder.

 2. Nathalie och Ayax:

  Jag var hemsk på Ayax förmiddagspass idag. Han var skitduktig först, sedan hann han bli trött och jag hann bli sur innan jag bröt, så himla dumt! Men man har olika bra dagar!

  Programmet kommer snart, och då kommer det kännas klockrent! Och gör det inte det, så är det bara EN tävling! Då får ni sätta er och klura på ett nytt program till nästa gång, och så blir det bättre! 🙂 Gräv inte ner dig i ett hål för en tävling. I värsta fall får du väl bara sätta på en låt och gå in och helt och hållet improvisera hela låten! 😛 Det är nog inte första gången det händer 😉

 3. Ingela, Zeb, Indy:

  Usch det är inge roligt när det känns så efter träning. Men när man deppat ett tag och kanske tagit en pausdag, brukar i alla fall jag känns mig bättre och hitta ny lust och nya ideér. Lycka till! Det ordnar sig!

 4. Emma o Sasha:

  Tack för svaret, det var något sådan jag var ute efter =)

  Som svar på dina frågor så kan jag säga att jag inte riktigt vet varför jag backar så länge, tänker att jag ska ha hennes ögonkontakt en stund innan vi börjar med fotgåendet. Men jag har ju iofs redan bra kontakt med henne, så det kanske inte behövs.
  Anledningen till att jag kastar godiset framåt är för att Sasha har legat och släpat lite bakom mig när vi tränat tidigare. Fick tipset av någon på Maria Brandels kurs (kan ha varit en deltagare)att jag skulle testa, och jag tycker att det har funkat ganska bra.

  Jag tyckte att jag hade ganska bra hållning, tills jag såg filmen. Haha, ser ju ut som en hösäck.

  Ska testa att träna på vändningar på stället. Och att inte vänta in henne om hon inte hänger med. Bra tips att gå ur foten och belöna, och sen belöna för hennes ingång alt. börja gå igen.

  Vi går inte riktigt så långt, ville som du skrev se hur hon går. Plus att jag ville se hur länge hon klarade av det. Men det är mkt möjligt att vi går för långt när vi tränar som vanligt också..

  Blir kul att ses den 16e, jag ser fram emot att titta på hur ni tränar. =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: