Tidsinställd träning

Då jag emellanåt har den onödiga förmågan att träna alldeles för länge med Thyra så fick dagens träningspass bli tidsinställt. Jag passade även på att lägga träningspasset på min lunch, som var 30 minuter kortare än vanligt, så det fanns verkligen inte tid att träna för länge.

För att hålla koll på träningstiden så hade jag mobilen i fickan, som spelade vår freestylelåt. Vi tränade medan låten spelades upp en gång, och sen pausade vi lika länge. Vi tränade till låten tre gånger, så sammanlagt blev det ungefär 6 minuter träning och 4 minuter belöning/paus.

Nu sitter jag här med två hundar som tjatar om att vi ska göra nåt, men deras matte är helt slut efter att ha jobbat 6.15-18.30 igen. Ska iallafall ta och slänga ut lite godis på uteplatsen så kanske de blir lite nöjda.

7 juli, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Tidsinställd träning”

  1. Anna:

    Härligt att se att någon annan tar tid på sina träningspass, jag brukar alltid göra det för jag känner ofta att man annars håller på antingen för länge eller för kort eller glömmer pausa i träningen. Brukar ha just mobilen som plingar till i intervaller!

    Kan passa på att nämna att jag verkligen gillar dina bilder här på bloggen! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: