Sprattel i lådan

Nu är det snart dags för mig att åka och jobba. Valpningen har pågått under hela natten, och ännu är det inte klart. Tolv valpar har Bacill fått hittills, varav tio ligger hos henne i lådan och knorrar, sprattlar och äter.

Minst en och max tre valpar har Bacill kvar i magen, och jag önskar mamma och Bacill fortsatt lycka till!

Just det, fördelningen är fyra hanar och sex tikar.

22 juli, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Sprattel i lådan”

 1. Matilda:

  Grattis och vi håller tummarna att avslutet går bra. 🙂

 2. Emma o Sasha:

  Grattis till de som redan kommit! =)

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Åh så kul. Grattis, hoppas fortsättningen går lika bra. 🙂

  Joo visste är det bra att man får tävla. Mest jag som inte tycker om det där att vistas på anvisad plats. Jag vill sitta nära banan så jag ser bra när vi ska in och så där och samtidigt se banan när andra går. Jag skyller på att det är för att hundarna behöver känna av miljön, men det är bara för mina nerver 😉 Och att starta sist är inte heller bra för mina nerver 😛

 4. Ann-Sofie:

  Måste vara jättesvårt att lämna dem där o åka iväg o jobba, jag hade lätt funderat på sjukskrivning tror jag 😉
  Hoppas fortsättningen gått/går bra också för Bacillan o de små <3

 5. Nathalie och Ayax:

  Grattis till alla som redan kommit ut och hoppas allt går bra med dom sista också! 🙂

 6. Anna & Juni:

  GRATTIS till fina små pluttar!

 7. Annika:

  Grattis till småttingarna 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: