Semester!

För första gången i mitt liv har jag semester, och i ett år har jag sparat pengar för att kunna åka på semester, så nu är jag och Lenny i Alanya! Just nu är känslorna lite blandade över att vara här. Känner mig liksom lite vilsen, och alla försäljare och inkastare får mig att vilja skrika rakt ut!

Vi kom hit vid 3-tiden imorse, så då blev det sängen nästan direkt. Idag har vi varit på Kleopatrastranden och solat och badat. För mig blev det inte så mycket bad. Efter att ha blivit omkullslagen av vågorna ett par gånger så blev jag ärligt talat lite skraj. Så när Lenny badade satt jag högt uppe på strandkanten istället, där vågorna nådde upp på benen emellanåt och svalkade.

Både på väg till- och från stranden så kastade sig försäljarna och inkastarna över oss. Det är fan inte kul, men på oss kommer de inte få tjäna ett enda öre. Vore inte helt fel att kunna göra sig osynlig, så man slipper bli sur. Den dagen vi planerar lite shopping hoppas jag att försäljarna kan låta oss få gå och titta ifred när vi ber om det.

Annars njuter vi för fullt av studen och tar det bara väldigt lugnt. Nu har jag sovit en timme, och Lenny sover fortfarande. Vad vi hittar på under kvällen får vi se. Jag har nog lust att mest göra ingenting. Slappa här i lägenheten en stund och sen går ner och spela lite biljard, och kanske ta ett dopp i poolen.

24 juli, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Semester!”

  1. Terese:

    Ha en jätteskön semester!

  2. junitjej:

    Njuta vsol och värme!

    Vi har varit i Side, Turkiet. Jag minns att inkastarna var besvärliga.

  3. Linda:

    De finns bra jobbigt folk att tampas med när man är turist. Inget man är van vid här hemma!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: