En hel dag framför datorn

Oj, vet inte när jag senast satt så länge vid datorn som jag har gjort idag. När jag vaknade blev det en långpromenad med hundarna, och sedan har jag suttit klistrad förutom några pauser för att sparka boll med hundarna, laga mat och träna med hundarna. Snart är det dags för en paus igen känner jag. Vad jag håller på och grejar med får ni kanske se imorgon kväll, eller på fredag. Är nästan klar.

Under pausen med träningen med hundarna så blev det freestyle med båda två. Thyra och jag har hittat tillbaka till de bra träningspassen igen, vilket troligen beror på att vi tränar utan någon som helst tidspress. Hur skönt som helst! Har ingen mer tävling inplanerad än så länge, och det känns väldigt skönt att vi har ett färdigt program att använda om inga nya idéer dyker upp tills vi ska tävla igen.

Lhine kan inte så mycket mer än att snurra åt höger och vänster, gå slalom och göra ingångar mellan mina ben. En liten bit på väg är det iallafall, och så tränar vi på backande ifrån- och runt mig samt gående runt mig. Sen är det ju nästan så att det räcker till ett klass I-program!

20 juli, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: