Drinkar vid poolen

28 juli, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Drinkar vid poolen”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Fy fasen vad härligt det ser ut 😀

  Sv: Hmm jag jag tror minsan hon har byt om till sommarkläningen 😉 Inget jag reflekterat över, men hon har ju fällt massor. Så det är ju itne så konstigt. Hon har ju aldrig jätte fluffig päls, men det är nog markant mindre nu.

  Du nämde något om att oxlunga skulle vara populärt hos Thyra. Vart får du tag på det? Djuraffären? 😀

  Super bra med hundar som kan allt 😀 Fast igår skulle jag prova att frishepa snurra. Lystra blev skit frusterad och gjorde allt på en gång. Sedan gav hon mig blicken: Men för fan kärring säg vad jag ska göra så gör jag det, stå inte bara där och glo! Haha, gud vad jag skratta. Ett mycket roligt träningpass, som sluta med att jag erbjöd handtarget som hjälp till slut iaf, varför krångla till det. Vi får frishape något annat. 😉

 2. amanda:

  Åh vad skönt det ser ut ! Jag vill verkligen utomlands, men ”istället får jag en valp” haha.
  Men skulle ändå göra allt för att få lapa lite sol under min semester 🙂

 3. sofie:

  åååh vad härligt!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: