Triss i ettor!


Silla (H. Quicksilver), Bacill (H. Princess Guinevere) och Ingrid (LPI H. Is Mot Eld).

Kvällen har spenderats på Finspångs brukshundklubb. Inget tävlande på grund av mina små missar i planeringen som jag skrev om igår… Istället har jag varit nervös, hållt tummarna och hejat på mamma och Emma som skulle tävla!

Det blev en riktig toppenkväll! Först ut var mamma och (nyparade) Bacill. Jag missade tyvärr betyget på inkallningen, men med minst en 7:a på det momentet så skulle de få sitt andra 1:a pris i klass I. De hade fått en 9:a, så det blev ett 1:a pris och 3:e placering i klassen!

I samma klass debuterade Emma med Thyradottern Silla, och det såg jättefint ut! Superäckligt med främmande apport tyckte Silla, men Emma lattjade till med den så att Silla tog den till slut iallafall. De fick sitt första 1:a pris, och kom 2:a! Så himla roligt! Det är den tredje hunden ur Quick/Speedkullen som är lydnadsmeriterad. Brorsorna Malte och Exxon har ju LPI.

Sen var det dags för mamma och Ingrid att starta i klass II. De gjorde en riktig kanonrunda, men för varje moment blev jag bara mer och mer nervös. De kan ju inte låta bli att nolla något varje gång. Var skulle nollan komma?  Till slut kom nollan vid hoppet. Skit också. Fast det räckte gott och väl ändå, 171.5 poäng och deras andra 1:a pris i klass II!

3 juni, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Triss i ettor!”

 1. Annelie:

  Vilken härlig kväll, nästan mer nervöst att stå på sidan och heja!
  Grattis !

 2. Gunela:

  Håller med Annelie – så nervöst att bara se 😉

 3. Matilda:

  Grattis till kanonfian resultat. Men visst är det hemskt att ”bara” vara publik 🙂

 4. Ewa:

  Tack snälla du för grattishälsningen! Riktigt roligt att få stå på prispallen omgiven av söta goldentikar tyckte Wiktor:-)!

 5. Nettan:

  Ser att jag måste trimma mina 2 tjejer.

 6. Sara, Tosse och Vittra:

  Grattis till er alla!!

 7. Ankilika:

  Älskar dina bilder 🙂 Får man fråga vad du har för objektiv? letar nytt nämnligen

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: