Lite dålig planering

Åh, jag vill ut och tävla! Fast det blir ju lite svårt när man inte har anmält till några tävlingar… När jag väl vågade mig på att anmäla Lhine till tävligen i Gamleby, så anmälde jag bara till den och ingen mer. Det ångrar jag nu! Antar att det var en kombination av att jag inte riktigt visste om vi var redo, och att jag glömt bort hur himla kul det är att tävla lydnad!

Tävlingen i Västervik fick vi tack och lov efteranmäla oss till, och jag har frågat snällt hos två klubbar till men där har det tyvärr varit stopp. Nu har jag iallafall lite bättre ordning, och har skrivit upp både tävlings- och betaldatum på en lapp. Tyvärr så finns det inte så många tävlingar i närheten att välja på i sommar, annars så brukar man kunna tävla i princip varje helg. Typiskt!

Drömmen är ju att hinna med två 1:a priser till innan det är dags för nästa löp…

2 juni, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: