Funderar och funderar…

Hade inte jag och Lhine fått SM-poäng i torsdags så hade jag inte behövt fundera, då hade vi varit färdigtävlade för det här året. Men nu är det så att vi är anmälda till två tävlingar i helgen, fredag kväll och lördag eftermiddag, och jag vet inte alls hur jag ska göra!

Det är troligtvis de två sista tävlingarna vi hinner med i år, för sen finns inga fler tävlingar i närheten under hela juli. I augusti kanske vi hinner med en tävling, sen är det dags för löp… Det vore jättekul om vi kunde få ett SM-poäng till (och aptråkigt om vi inte skulle få ett 1:a pris).

Lhine har det tugnt i värmen, så det jag funderar mest på är om det verkligen är schyst mot henne att starta om det är närmare 30 grader varmt? Målet var championatet, och det har vi ju nått.

Hur hade ni gjort?

29 juni, 2011 | 12 kommentar »

12 kommentarer till “Funderar och funderar…”

 1. Linda:

  Det ska bli ca 20 grader och regn fre, lör, sön och mån så kör på!

 2. Anna&Trion:

  Jag hade tävlat med goda avslappnande nerver och mycket LEK, just för att målet (championatet) redan är fixat. O skulle det bli en dålig tävling, ja då vet du ju att det beror på värmen. Men om Lhine är på hugget och det går bra – då har ni ju SMpoäng! 😀 Inte en chans värd att missa.
  Jag menar, det är ju inte värre att gå ut o tävla än att gå ut o träna (just för värmdens skull iaf).. äh, kör hårt! All in!

 3. Annelie:

  Säger som de andra, åk om det känns bra, och det ska regna på fredag……Kram

 4. Terese:

  Jag hade åkt, du lär ju märka rätt fort åt vilket håll det barkar och kan bryta om så behövs. Hejar på er och hoppas på SM-poäng!

 5. Thina:

  Ja vad jag ska svara hade du nog redan listat ut. Åk kör så det ryker ha kul o hoppas att det räcker. Ni kan o skulle det inte bli ett 1a pris. Ja vad faan. Skit i vad alla skulle säga för pratas gör det i alla fall. Även om man gör toppresultat. o går det dåligt kan du ju skylla på att domaren var orätvis det blåse du hade sovit dåligt eller ja vad som helst.(du är inte ensam) Finns ju massa ursäkter man kan ta till. åker du inte så kommer du garanterat att ångra dej o då måste du känna dej stressad att hinna få SM poäng i vår. för i Sm hör ni hemma. (har ju inte sett er på aslänge men vet att ni kan o poängen finns ju där.) JAg tror på dej (er) o flera med mej. o det kommer alltid finnas folk som missunnar er (o andra) resultat. O bestämmer du dej för att stanna hemma så ja………..Släpp vad alla andra tycker för jag vet att du tänker så. Kram

 6. Hanna:

  Själklart ska ni köra! Friskt vågat sm-poäng vunna 😉

 7. Nathalie och Ayax:

  Jag tycker ni ska köra på SMpoängen! Kolla vädret till helgen, jag har hört rykten om att det ska regna. Och annars får du kanske ta med några kylfiltar och försöka ta det så lugnt i solen som möjligt, så att det är taggat inne på plan! Och det har ju gått superbra ett tag, så ni borde få ett första pris! Och som Terese skriver ovan, känns det skit kan du alltid bryta! 🙂

 8. Lina:

  Klart att du ska tävla om du ändå redan har anmält och betalt. Vädret ska ju inte på långa vägar bli som dagens om man ska tro prognosen så kör så det ryker, vad har du att förlora?!

 9. Gunela:

  Håller med alla andra – ha kul- ta chansen och ha regnmössan på 😉

 10. Maria:

  Tävla! Jag ska debutera i agility till helgen med en värmekänslig hund. Tänkte satsa på att vätska upp henne ordentligt och försöka hålla henne sval mha blöta handdukar eller rent av spola av hunden.

 11. Johanna, Hilda & Edda:

  Känn efter, känns hon påverkad under tävlingen men gör något suvve kan du ju passa på att slutbelöna när hon minst anar 😉

  Btw! Va smal o fräääsch du blivit, du ser verkligen ut att må bra!

 12. Anna & Juni:

  Stort grattis till championatet! Jag hade tränat och känt efter när tävlingen närmar sig. Lycka till!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: