Vilken apportör!

Ha, ha! Ni kommer inte tro mig, men det är sant. Lhine hittade en chipspåse på kvällspromenaden. En oöppnad 300 grams-påse Estrella Sourcream & Onion. Lhine är ju helt galen i påsar, förpackningar och kartonger så gissa hur lycklig hon var när hon hittade en prasslande påse som det fanns något i också!

Lhine fick en undrande blick av husse när hon sprang in genom dörren med chipspåsen i munnen, och trodde att jag ljög när jag sa att Lhine hittat den ute. Det verkade inte vara något konstigt med påsen, så nu har vi delat på chipsen alla fyra. Gott!

27 maj, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vilken apportör!”

  1. Thina Bella delfi:

    Glömmer inte när Lhine hittade Frolic påsen i din tränings bag o sprang omkring med den skitglad. Grymtande som en gris. Hon är speciell den tjejen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: